VOLCAT 1ª ETAPA (Igualada – Manresa 29/3/2013)

Amb 53 anys aquesta va ser la meva primera experiència professional. Fins llavors era el company de Club que ja no calia dir-li si vindria a fotografiar en alguna activitat, perquè sempre portava la càmera penjada al coll.
Em vaig adaptar ràpidament, tot i trobar alguna dificultat per trobar el lloc adequat en llocs on els BTTeros baixaven ràpid en zones que alternaven molta llum solar i d’altres en ombra. I finalment, sense adonar-me, em vaig saltar el protocol de fotografiar els primers classificats, sobre tot les noies. Va valdre la pena. Va ser perquè vaig trobar a 100 metres de l’arribada una forta pujada urbana fent una “S” on vaig fotografiar el darrer esforç dels ciclistes.
Cap a les 10 del vespre ens va sorprendre veure que en el facebook de VOLCAT hi havien galeries que havien tingut entre 9.000 i 12.000 visites.
Van guanyar l’etapa Juan Pedro Trujillo i Mª Mercè Pacios. El campió del Món de Marató BTT, el grec Ilias Periklis va perdre prop de 21 minuts degut a una avaria mècanica.