ANOIA RACE TOUR – BTT (Sant Martí de Tous – 25/5/2013)

3 moments de la cursa que em quedaran gravats:

La hipnòtica sortida, amb els centenars de participants serpentejant per un camp amb vistes a Sant Martí de Tous, amb el seu castell al fons.

El corriol on vaig fotografiar prop de la cascada de La Fou. Les setmanes anteriors va ploure tot i més. Per l’ habitualment sec corriol, hi baixava molta aigua, que amb els reflexos del sol permetien fer fotografies interessants. A la vegada un poc més avall, en la confluència amb la riera s’havia entollat prop de mig metre d’aigua. Va ser divertit fotografiar la cara de sorpresa dels ciclistes i la improvisada manera de superar el tràngol.

I finalment vaig comprovar al fer el reportatge, que hi sortia un marcià, que baixava el corriol com no he vist fer mai a ningú. Feia un plegat més similar al d’un motorista que del que fan els BTTteros. Normal, em vaig fixar bé i resulta que era en Marc Márquez.

En la cursa de Marató BTT, que era la que tenia més nivell competitiu , la classificació la van encapçalar Francesc Guerra, Joan Llordellà i Francesc Freixa.